Open opleidingen

Permanente vorming: individuele inschrijvingen  -  MEI 2024 (Brussel)

FCBO heeft een nieuw aanbod opleidingen voor u klaar in het kader van de vakbekwaamheid code 95.  Momenteel bevat het aanbod 5 opleidingen (in Brussel).  Deze opleidingen gaan enkel door wanneer er voldoende personen ingeschreven zijn.

 

Heeft u interesse in één van deze opleidingen (telkens van 8u tot 16u) dan kan u contact opnemen met onze sectorconsulent (hans.robberechts@fcbo.be) om uw bedrijfscode aan te vragen. 

 

Via de knop 'overzicht opleidingen' hieronder zal u op het inschrijvingsportaal van FCBO terechtkomen, waar u per dag een bepaald aantal personen kan inschrijven (per entiteit).  Hiervoor heeft u dan die code nodig.  U vult de code in, en uw bedrijfsgegevens worden automatisch aangevuld.  

Daarna ontvangt u een automatische mail met bevestiging van uw inschrijving (per dag, per entiteit).  Achteraf ontvangt u nog een bestelbon met alle details.

Wanneer u inschrijft voor een opleiding ECODRIVE, dan dient u aansluitend op de halve dag theorie (voormiddag), nog een halve dag praktijk te volgen.  Deze halve dag praktijk (3,5u) kan doorgaan met vertrekplaats van op uw bedrijf.  Hiervoor voorziet u ook zelf een voertuig.  Mogelijke data hiervoor te bepalen in overleg met de sectorconsulent.  Opgelet, de medische schifting dient volledig en correct op het rijbewijs vermeld te staan bij aanvang van de praktijksessie.