Open opleidingen

Permanente vorming: individuele inschrijvingen  -  Mei 2023

FCBO heeft een nieuw aanbod opleidingen voor u klaar in het kader van de vakbekwaamheid code 95.  Momenteel bevat het aanbod 5 opleidingen in mei 2023.  Deze opleidingen gaan enkel door wanneer er voldoende personen ingeschreven zijn.

 

Heeft u interesse in één van deze opleidingen (telkens van 8u tot 16u) dan kan u contact opnemen met onze sectorconsulent (hans.robberechts@fcbo.be) om uw bedrijfscode aan te vragen. 

 

We hanteren vanaf heden namelijk een nieuw concept :  

Via de knop 'overzicht opleidingen' hieronder zal u op het inschrijvingsportaal van FCBO terechtkomen, waar u per dag een bepaald aantal personen kan inschrijven (per entiteit).  Hiervoor heeft u dan die code nodig.  U vult de code in, en uw bedrijfsgegevens worden automatisch aangevuld.  

Daarna ontvangt u een automatische mail met bevestiging van uw inschrijving (per dag, per entiteit).  Achteraf ontvangt u nog een bestelbon met alle details.

Wanneer u inschrijft voor een opleiding ECODRIVE, dan dient u aansluitend op de halve dag theorie (voormiddag), nog een halve dag praktijk te volgen.  Deze halve dag praktijk (3,5u) kan doorgaan met vertrekplaats van op uw bedrijf.  Hiervoor voorziet u ook zelf een voertuig.  Mogelijke data hiervoor te bepalen in overleg met de sectorconsulent.